ראשי » תיירות ובתי מלון » תיירות באילת
תיירות באילת
במרבית בתי המלון באילת שמור התפקיד של מנהלי אאוטלט, שנהוג לכנות אותו בעגה המקצועית אף מנהל מסעדות, או לחלופין מנהל המשקאות או חנויות המזון. באופן מובהק, מנהל אאוטלט של מלונות ומסעדות באילת צריך להוביל את צוות עובדי מפעלי המשקאות והמזון של המקום. הוא צריך להיות אחראי על תכנון של תכניות אוכל חדשות, הבטחה של איכות הארוחות, כמו גם שביעות רצון מלאה של האורחים, או לחלופין טיפול מיטבי במשימות אדמיניסטרטיביות על בסיס יום יומי, וכיוצא בזה. התפקיד של מנהלי אאוטלט מחייב מערך מיומנויות ואף גמישות במנעד רב של סיוע במטבח, והן השלמה של החובות העסקיות שבבית המלון באילת, לרבות – גיוס של עובדים, שיווק, ניהול כספים, או תזמון משימות, וכיוצא בכך.
על מה בדיוק אחראי מנהל אאוטלט של מלונות באילת?
היקף האחריות של מנהל אאוטלט של מלונות באילת מתקשר בהכרח לתפעול של המשקאות או המזון של המקום, כמו למשל – שירות מהיר, כל מסעדות המקום, ברים ולובי, או שירות חדרים, וכולי. עליו להבטיח שהאורחים ייהנו מארוחות וממשקאות מאוד איכותיים, וכי שירות הלקוחות יצא מגדרו. בנוסף לכך, עליו לעמוד בכל מיני משימות אדמיניסטרטיביות כלליות, אשר בהכרח מתקשרות לגורמים כגון – אסטרטגיה של בית המלון באילת, תקצוב, קידום, כוח אדם, או ציוד מלאי, וכיוצא בזאת. יש עוד תחומי אחריות מסוימים שאותם צריך לצלוח מנהלת אאוטלט בבית מלון באילת, והנה הם לפניכם –
- טיפול בשכר של עובדים ותזמון.
- מעקב אחרי הניקיון של המטבח וכן הקפדה על חוקי בטיחות מזון ומשקאות.
- ניהול של עלויות לשם הגדלה של הרווחיות של נקודות המזון והמשקאות של המלון.
- העסקה של צוות מטבח והן ביצוע סקירות ביצועים קבועות.
- עיצוב של סקרי לקוחות ופריטי תפריט.
- אסטרטגיה עם ההנהלה הבכירה בהיבט של אפשרויות ותוכניות חדשות לסעודה.
- ארגון פגישות מחלקתיות להעברת מידע מרכזי.
- סיוע בבישול והגשת ארוחות ומשקאות בעת הצורך.
- חיזוי ביקוש לתזמון מתאים של עובדי שירותי מזון וגם הזמנת מלאי.
מה הן דרישות ההשכלה ממנהלי אאוטלוט של מלונות באילת?
בעת שכירת מנהל אאוטלט בכל אותן מלונות באילת, יש להציג לפחות תעודת בגרות, ולהוכיח ניסיון בפיקוח כזה או אחר, וגם ידע בשירותי מזון.